Tel: 021.461.01.66

Intra acum in legatura cu unul din consultantii nostri si programeaza-ti un testdrive !


PUNCTE FORTE

Cabina Extenso® este modulabilă, poate transporta 3 persoane sau poate crește lungimea și volumul încărcăturilor utile.

Pentru a crește lungimea de încărcare, scaunul pasagerului lateral este retractabil eliberând 3 metri în lungime în versiunea M și 3.4 metri în versiunea XL.

1 -Cabina Extenso® poate găzdui 3 persoane în față grație unei banchete cu 2 locuri modulabilă.

2 – Spatele central rabatabil asigură funcția de birou mobil cu măsuța de scris rotativă. Un spațiu de depozitare care poate fi închis cu lacăt se află sub scaun.

3 – Scaunul lateral ridicat eliberează un spațiu suplimentar util și practic pentru transportul celor mai delicate obiecte, crescând astfel volumul de încărcare de la 3.3 la 3.8 M3 în versiunea M și de la 3.9 la 4.4 M3 în versiunea XL.

image

DETALII

imagePartener în fiecare zi, Noul Citroën Berlingo Van oferă profesioniștilor o soluție adaptată pentru fiecare activitate/ utilizare : versiuni, cabine, facilitități. Modelul propune 2 versiuni noi: Worker / Driver.

O versiune “Driver” pentru companii și angajații acestora care trebuie să parcurgă trasee lungi sau să execute livrări multiple în zonele urbane.

– Confort la bord

– Pachet acustic

– Sisteme de asistență la condus și conectivitate

O versiune “Worker” pentru profesioniștii care transportă materiale și colaboratorii de pe toate tipurile de șantiere:

– Cabină Extenso (R)

– Grip Control cu Hill Assist Descent, gardă la sol ridicată.

– Sarcină utilă crescută la 1.000 de kg.

PERFORMANTE

imageNoul Citroën Berlingo Van revoluționează segmentul său cu cele 20 de sisteme de asistență la șofat și patru tehnologii pentru conectivitate. Modelul propune o inovație inedită: tehnologia Surround Rear Vision pentru o vizibilitate fără egal.

Trei moduri de afișare posibile pe ecranul color de 5” amplasat în locul oglinzii retrovizoare centrale:

– supravegherea spațiului din spatele vehiculului: ecranul oferă o vedere asupra zonei din spatele vehiculului pentru o cunoaștere mai bună a mediului de rulare.

– supravegherea spațiului din lateralele mașinii: ecranul oferă o vedere asupra lateralelor mașinii pentru a limita unghiurile moarte

– cameră video de marșarier – ecranul afișează o perspectivă asupra spațiului din spatele autovehiculului pentru a facilita manevrele în marșarier