Tel: 021.461.01.66

Intra acum in legatura cu unul din consultantii nostri si programeaza-ti un testdrive !


PUNCTE FORTE

Consumuri si emisii de CO2 printre cele mai bune din segment cu ajutorul tehnologiei HDi incepand de la 6,8 l/100km si 180 g de CO2.

O calitate demna de increderea profesionistilor: peste 4 milioane de km parcursi in teste de catre specialisti. Un design imbunatatit pentru numeroase elemente, cum ar fi sistemele de deschidere.

O gama completa de versiuni Furgon (pana la 17 m3): 4 lungimi si 3 inaltimi, inclusiv vitrate, Bena si Sasiu pentru a raspunde tuturor necesitatilor.

Usile spate batante masoara pana la 2,03 m inaltime oferind posibilitatea de a profita de o latime utila de 1.422 mm intre pasajele roti, cea mai buna din segment. O deschidere a usilor posterioare la 270° pentru o mai mare usurinta in utilizare.

Usile laterale culisante ample masoara pana la 1,25 m latime. O lungime de incarcare pana la 4,07 m.

image

PERFORMANTE

In plus fata de recentele imbunatatiri ale design-ului si motorizarilor, Noul Citroën Jumper a suferit si o serie de imbunatatiri tehnice, pentru o calitate superioara:

  • Sisteme de injectoare reproiectate pentru motorizarile HDi 110, 130 și 150
  • Usi spate si laterale consolidate (testate pe durata a 500.000 manevre de inchidere-deschidere)
  • Sisteme de franare optimizate pentru performanta, rezistenta si reducere a zgomotului
  • Amortizoare optimizate

Noul Citroën Jumper ofera fiabilitate la superlativ pentru utilizarea de catre profesionisti, demonstrata prin folosirea unei platforme tehnice ce a fost testata peste 4 milioane de kilometri.

Aceste calitati se regasesc pe toate versiunile noului CITROËN Jumper, de la furgon pana la combi, pentru a raspunde diverselor cerinte ale profesionistilor.

image

DETALII

imageCu o grija deosebita pentru bugetul profesionistilor, Noul Jumper consuma cu 15% mai putin carburant fata de versiunea precedenta, in functie de versiune.

Noul Citroën Jumper beneficiaza de intreaga expertiza Citroën privind design-ul, ergonomia (conectivitate si confort), siguranta si economie.

Aceasta noua versiune version ofera robustete si fiabilitate de top pentru o utilizare fara griji in activitatea zilnica.

Pentru Noul Jumper, partenerul d-voastra de incredere, Citroën ofera in continuare un nivel ridicat de calitate, un plus de design si confort, tehnologii utile … in conditiile unor costuri de functionare optimizate.

Noul Citroën Jumper este disponibil intr-o gama larga de versiuni, cu 4 lungimi (L1, L2, L3, L4) pe 3 ampatamente (3,00 m, 3,45 m, 4,04 m) si 3 inaltimi (H1, H2, H3). In total 8 versiuni de caroserie, cu volume cuprinse intre 8 si 17 metri cubi.