Tel: 021.461.01.66

Intra acum in legatura cu unul din consultantii nostri si programeaza-ti un testdrive !


PUNCTE FORTE

Se anunta schimbari majore pentru segmentul hatchback-urilor de familie. Fiind in totalitate in pas cu tendintele, noul Citroën C3 se remarca prin design-ul sau trendy si optimist, animat de insertii cromatice si detalii grafice care includ tehnologia Airbump®. Stilul expresiv si unic al modelului il fac usor de recunoscut in categoria sa. Afla mai mult despre noul Citroën C3 din cele 6 filme care descriu stilul, posibilitatile de personalizare, detaliile despre Citroën Advanced Comfort®, noile tehnologii si sistemul Citroën ConnectedCAM™.


PERFORMANTE

MOTOARE PURETECH & BLUEHDI

Noul C3 dispune de motoare eficiente si economice PureTech pe benzina si BlueHDi diesel, de ultima generatie.

In gama de motorizari pe benzina, noul C3 utilizeaza o cutie de viteze manuala si un motor cu trei cilindri PureTech de 82 CP (Stop & Start) sau o cutie de viteze automata EAT6 alături de motorul PureTech de 110 CP (Stop & Start). In varianta diesel, modelul este disponibil cu o cutie de viteze manuala și propulsor BlueHDi 100  (Stop&Start).


image

DETALII

imagePlafonul vitrat este unul dintre atuurile majore de stil ale noului C3. Odata aleasa aceasta optiune, suprafata vitrata se imbina placut cu montantii de tip A, negri, fiind inadrata de arcele cromatice ale plafonului, care stimuleaza vitalitatea stilului. Proportiile optimizate dintre metal si sticla subliniaza aspectul protector si echilibrat al noului C3, rezultand o atitudine increzatoare si senina cu suprafete fluide, non-agresive.


Foto/Video